Лазерно рязане

Високо качество, прецизност и перфектна услуга за лазерно рязане

Бързо производство на висококачествени компоненти от стомана и почти всички видове метали.

В Service Steelparts се стреми да бъдем различни. Нашите доставчици могат да предоставят не само услуги за лазерно рязане на метали в голям обем, но те са специализирани и в проекти с кратък срок на изпълнение и бърз оборот със същото високо качество. Това е особено подходящо за поръчкови автомобилни компоненти и компоненти за търговски обекти, където минималните количества могат да започнат от един брой.

Лазерното рязане на метал предлага бърз път към прецизен финиш, елиминирайки конвенционалните, отнемащи време етапи като разчертаване, рязане и довършителни работи, като същевременно осигурява значителни икономии на разходи.

Ако можете да го проектирате, ние можем да го изработим.

Service Steelparts – Лист с данни за лазерно рязане

Какво можем да направим за вас?

 • Изготвяне на оферта за задачи за „само лазерно рязане“ в рамките на един ден.
 • Можем да извършим бързо поръчките за лазерно рязане на метали, обикновено в рамките на 3-5 дни от получаването на поръчката.
 • Можем да предложим лазерно изрязани отвори и части с по-голяма точност и скорост
 • С нашия усъвършенстван софтуер можем да обработваме вашите части от различни носители, включително 3D модели, xt файлове и solid works
 • Предлагаме и услуга за мокро боядисване, за която можете да научите повече тук

Кои материали можем да изрежем с лазер?

 • Алуминий
 • Титан
 • Месинг
 • Червен месинг
 • Неръждаема стомана
 • Инструментална стомана
 • Стомана
 • И други

Нашата услуга за лазерно рязане, най-популярната на пазара, се използва от разнообразна клиентска база, работеща в широк спектър от индустрии: от нефто-газовия, космическия и ядрения сектор до възобновяемата енергия и управлението на отпадъци. Нашата услуга включва и лазерно гравиране (информация и др.), за да се опрости производственият процес и да се даде възможност на нашите клиенти да завършат проекта си навреме, всеки път.

Защо да поръчате от Service Steelparts?

 • Оферта, получена в рамките на 48 часа

 • Гъвкав и свободен капацитет по всяко време

 • Най-добро съотношение цена-качество при най-високи стандарти за качество

Вашите предимства!

 • Използваме най-новите машини за лазерно рязане и лазерно гравиране

 • Нищо не напуска производствената ни линия, ако не е абсолютно перфектно.

 • Ако ви дадем цена, ще се придържаме към нея, без скрити екстри.

Наближава краен срок за клиента?
Просто ни уведомете и ние ще направим всичко възможно за Вас.

Поставянето на нови стандарти в света на инженерството и дизайна е наш основен приоритет.
Работим с Вас, за да реализираме Вашите идеи.

Какво представлява технологията за лазерно рязане?

Лазерното рязане е метод за преобразуване на 2D файл във физически обект. Тази технология може да се прилага върху различни метали, като титан, алуминий или неръждаема стомана. Лазерното рязане включва рязане на материала с високоточен лазер, който се фокусира върху малка област от материала. Лазерният лъч се насочва към материала там, където трябва да бъде изрязан. Той може да реже с дебелина до 40 mm. Съществуват различни видове лазери, които могат да бъдат импулсни или непрекъснати. В Service Steelparts използваме непрекъснати лазерни машини, които могат да режат всички видове метали с по-висока скорост, отколкото импулсните лазерни машини.

Лазерното рязане е възможно чрез създаване на 2D векторен файл. Можете да създавате 2D файлове чрез софтуер за векторна графика. Този файл предоставя информация на лазерния режещ апарат, който ще изреже избрания метал. Не е необходимо да имате силни умения в областта на дизайна, за да използвате лазерно рязане.

Предимства на лазерното рязане

Този метод на рязане включва използването на мощен лазерен лъч с компютърно насочване за прецизно рязане на основните материали. Без износване на лазерния лъч, рязането е последователно и невероятно точно. Рискът от замърсяване е по-малък поради липсата на режещ ръб, а с минималните зони на термично влияние (HAZ) структурната цялост на метала остава непокътната.

Точността на най-модерните машини за лазерно рязане на P.P. Group позволява изрязването на много сложни форми и по-малки отвори с отлични допуски. С възможност за лазерно гравиране на позиции на отвори и линии на огъване в множество съоръжения с мощност до 20 kW, P.P. Group може уверено да осигури бърз срок на изпълнение дори на най-големите проекти.

 • Бързо време за изпълнение благодарение на многобройните съоръжения с мощност до 20kW
 • Високо качество на изрязване и завършеност
 • Чиста обработка на ръбовете на среза с почти никакъв конус
 • Висока точност с много добри допуски
 • Възможност за изрязване на сложни форми и по-малки отвори
 • Възможност за лазерно гравиране на позициите на отворите и линиите на огъване, което спестява време за изработка
 • Технологията на фибролазера е екологична, тъй като използва по-малко енергия

(Допустими отклонения при поискване.)

Защо да изберете лазерно рязане?

Прецизност

Изключително прецизно лазерно рязане или гравиране на вашия дизайн

Материали

Голям избор на материали и дебелини

Проектиране

Изрязване или гравиране дори на най-детайлните проекти

Услуга за лазерно рязане при поискване

Търсите ли производители, които използват процес на лазерно рязане? ServiceSteelparts ви предлага най-добрите онлайн услуги за лазерно рязане за вашия проект. Качете векторния си файл, изберете материала, незабавно получете оферта и ни оставете да се заемем с производството в нашата сертифицирана по ISO 9001 фабрика.

Започнете да използвате функцията за лазерно рязане още днес, като качите векторен файл.

Примерни лазерно изрязани детайли от Service Steelparts

Лазерното рязане е толкова гъвкав производствен процес, че е трудно да се направи изчерпателен списък, но ето само някои от тях.

Как функционира

Поръчайте правилната част само в 3 стъпки!

1. Запитване

Kostenlos und unverbindlich eine Anfrage platzieren (optional mit Zielpreis)

2. Поръчка

Kostenlos und unverbindlich eine Anfrage platzieren (optional mit Zielpreis)

3. Доставка

Kostenlos und unverbindlich eine Anfrage platzieren (optional mit Zielpreis)

Прецизност, точност и качество

Сред най-важните аргументи на лазерното рязане са прецизността и качеството на лазерните детайли. Използването на подходящи режещи газове, прецизното насочване на лазерния лъч, високата плътност на мощността и високата скорост на рязане позволяват изключително прецизна точност на контура от ± 0,01 mm, точни, почти правоъгълни режещи ръбове и чисти режещи повърхности.

В зависимост от дебелината на материала са възможни и тесни междини на рязане (прорези) от 0,03 mm. За разлика от конкурентните процеси на рязане, лазерното рязане не включва контакт между режещия инструмент и обработвания детайл. Лазерният лъч обработва материала без контакт и с ниско топлинно натоварване.

Освен това лазерното рязане се характеризира с отлично качество на произвежданите детайли. Лазерният лъч на системите за лазерно рязане е фокусиран толкова силно, че прорезът е само малко по-голям от самия лазерен лъч. Това позволява да се произвеждат и дублират най-фините геометрични форми с толеранси от ± 0,1 милиметра. По време на лазерното рязане режещите ръбове са толкова чисти, че често не е необходима последваща обработка.

Съвременна логистика на снабдяването

Като онлайн производител с мрежа от над 2000 производствени партньори, Service Steelparts има достъп до практически неограничен капацитет за производство на всички видове нестандартни части, като по този начин обезпечава вашите вериги за доставки.

С помощта на алгоритми за машинно обучение ние намираме оптималния производител по отношение на качество, цена и срок на доставка за всеки ваш проект – от прототип до серийно производство.

Service Steelparts е единственият договорен партньор и лице за контакт през цялото времетраене на проекта и поема пълна отговорност за навременната доставка и качеството на частите.

Лазерно рязане: Време за доставка, производствен процес и обслужване

В Service Steelparts работим с изпитани партньори и разполагаме с огромна мрежа от доставчици. Нашите партньори разполагат с най-съвременна техника, което осигурява постоянно свободен капацитет за нашите клиенти. Като професионален дигитален производител в сектора на механичната обработка, Service Steelparts знае какви са високите очаквания към съвременния доставчик на услуги.

Редовният среден срок за доставка на поръчаните струговани детайли стандартно е 15-20 работни дни. Като експресна услуга тя може да бъде и по-бърза в рамките на 9-12 работни дни. При супер експресната услуга детайлите се доставят дори най-бързо в рамките на 72 часа.

Ако по причини, свързани с капацитета или поради редки специални заявки, се възлагат поръчки на външни производители, се използват само квалифицирани доставчици. Service Steelparts редовно подлага партньорите си на взискателна проверка на качеството.

Осигуряването на качеството включва и проверка на всяка поръчка поотделно за всички специфични за клиента производствени допуски и качествени характеристики преди изпращане. Service Steelparts винаги остава първата и единствена точка за контакт за клиента.

Клиентът получава своите детайли с най-висока прецизност, скорост и качество от един източник. Това се отнася за всички производствени и сервизни етапи на струговането с ЦПУ. Служителите на Service Steelparts с удоволствие разясняват запитвания или специални изисквания в кратък срок чрез електронна поща, чат или по телефона.

Service Steelparts.
Най-лесният начин да поръчате лазерно изрязани детайли.