CNC фрезоване детайли от Service Steelparts с най-високите стандарти за качество

Партньорите на Service Steelparts използват най-новите технологии за фрезоване с CNC управление.
Машините за CNC фрезоване и обработващи центрове на нашите партньори се доставят от редица качествени производители на машиностроителна техника.
Тези надеждни машини разполагат с различни размери на масите, които им позволяват да предлагат фрезоване с CNC на изделия с дължина над 1 м x 500 мм, и имат опции за 4-та ос и смяна на палета.

Това им дава голяма гъвкавост, за да произвеждат ефективно и икономично частите, от които се нуждаят нашите клиенти.
Металообработващите им машини са разположени в малки клетъчни единици, за да могат да предложат на клиентите си най-ефективните производствени методи. Това им позволява да обработват компоненти за нашите клиенти по най-ефективния и икономичен начин.
Свържете се с нас още днес за всички ваши изисквания за CNC фрезоване.

Service Steelparts – Списък с данни за фрезоване на детайли

Технически данни

 • Налични диаметри: Ø1 mm – Ø7,000 mm
 • Налични дължини: 0,5 mm – 20 000 mm
 • Допустими отклонения: +/- 0,01 мм
 • Грапавост на повърхността: 3,2 Ra µm
 • Размери на партидите: 1 – 10 000 броя
 • Най-добри файлови формати: STEP, PDF, DXF

Материали

 • Алуминий
 • Титан
 • Месинг
 • Червен месинг
 • Неръждаема стомана
 • Инструментална стомана
 • Стомана

Service Steelparts има мрежа от доставчици с дългогодишен опит в областта на фрезоването, които предлагат обработка на детайлите с най-високо качество. Както и консултантски подход основан на партньорството и ефективността на мрежа от договорни производители.

Защо да поръчвате от Service Steelparts?

 • Оферта, получена в рамките на 48 часа
 • Гъвкав и свободен капацитет по всяко време
 • Най-добро съотношение цена-качество при най-високи стандарти за качество

Нашите услуги и предимства за CNC фрезоване

 • Прецизност – различни варианти на толеранс
 • Контрол на качеството – Service Steelparts е сертифициран по ISO 9001
 • Довършителни работи – Изберете oт  разнообразни покрития на солидни метални, изработени според точните Ви  спецификации

Service Steelparts.
Най-лесният начин да поръчате фрезовани части.

Съчетаваме нашата огромна мрежа от доставчици, които имат най-модерно производство със CNC с новите възможности на цифровата ера, предлагайки Ви части с най-високо качество и постоянен свободен капацитет, отговарящ на нуждите Ви!

Всички качвания са защитени и поверителни

Какво означава CNC фрезоване?

Фрезоването е вид машинна обработка, която позволява моделиране на сложни форми и изрязване на парчета от различни материали като метал, дърво, пластмаса, композитни материали и други.

Фрезоването се извършва с помощта на металорежещи машини, които се наричат фрезови машини. Самият процес фрезоване се извършва като се отнема материал от повърхността на обработвания детайл. Това става, като обработвания детайл се подава към въртящ се около оста си режещ инструмент (фреза). Този инструмент има режещи ръбове, които с всяко движение отнемат по малко от материала.

Производството на метални части практически е невъзможно без използването на фрезови машини. Използването на тези машини е еднакво успешно използвано както в производствени условия, така и в домашните работилници. Всички фрезови машини работят по приблизително еднакъв начин и имат подобен дизайн.

Разликите в моделите на машините са в тяхната функционалност и предназначение. В зависимост от специфичните си особености всеки тип фрезова машина се използва за различни видове операции.

Какво още е възможно след CNC фрезоването?

Готовата фрезована част по принцип е готова за незабавна употреба. Service Steelparts работи много прецизно и точно в процесите си на фрезоване. Ако има специални изисквания за състоянието на външната част или ако нормалните леки следи от обработка са нежелателни, това не е проблем.

Усъвършенстването, външният вид, защитата срещу износване и профилактиката срещу корозия на фрезованите компоненти са също толкова важна част от нашата основна дейност, колкото и самото фрезоване със CNC. Постигаме перфектни повърхности чрез щадящи околната среда и спестяващи ресурси стъпки за обработка на повърхности.

Пясъкоструене, бластиране със стъклени перли, анодиране, прахово боядисване, електроникелово покритие, поцинковане, електрополиране и много други – Service Steelparts предлага всички предимства на висококачествената технология за обработка на повърхности. Това важи до последната работна стъпка. Ефективното производство на сложни прецизни части се извършва от А до Я по желание на клиента.

Етапи на работа при фрезоване с CNC накратко

Подготовка на заготовки

Процесите на рязане, като например рязане с трион, лазерно рязане, рязане с пламък или рязане с водна струя, се използват за подготовка на фрезовия материал от почти всички видове метали – полуготови продукти.

Настройване на фрезата с CNC

За да се подготви металорежещата машина за производството на фрезования детайл, необходимият полуфабрикат се закрепва с подходящи фрезови инструменти. Опитни и висококвалифицирани служители контролират процеса.

Програмиране на фрезата с CNC

Програмата за механична обработка (NC програма) на машината с CNC управлява командите за производство на готовия детайл от полуфабриката. При съвременната инфраструктура на компютърно управляваните системи програмирането се извършва с помощта на CAM софтуер.

Производство на фрезован детайл

След подготовката същинската CNC обработка се извършва на основни и допълнителни етапи. Измерването на готовия детайл завършва производствения процес.

Примерни фрезовани части които сме доставили за нашите клиенти:

Сложните фрезовани части са добре дошли! Доставката на перфектни фрезовани части е не само наша професия. Това е и нашата страст.

Като компетентен онлайн доставчик, Service Steelparts предлага почти напълно автоматизиран процес на поръчка за своите CNC фрезовани части.

Като компетентен онлайн доставчик, Service Steelparts предлага почти напълно автоматизиран процес на поръчка за своите CNC фрезовани части.

За CNC струговане и CNC фрезоване – независимо дали става въпрос за аксиални и радиални отвори, цилиндрични форми, прорези, канали и плоскости – Service Steelparts е професионалният партньор за технологиите за обработка.

Най-високата прецизност е въпрос на разбирателство за нас.

Фрезованите детайли трябва да могат да се сглобяват и използват прецизно и по стабилен за процеса начин, както и да се окажат здрави при дългосрочна употреба.

Разбира се, по този начин се избягва по-късен застой в производствения процес и скъпоструваща преработка.

Съвременна логистика на снабдяването

Логистиката на снабдяването в Service Steelparts е модерна и съвременна. Клиентите днес предпочитат цифровата комуникация чрез интернет. Повечето от тях предпочитат контакт по електронна поща чрез уебсайта или запитване по телефона за своите запитвания за струговане с CNC.

След като клиентът е придобил представа и е получил всички необходими оферти, фрезованите детайли се поръчват от Service Steelparts по електронна поща или чрез клиентския портал. Като пълноправен партньор в производството ние разчитаме на икономични и цифрови процеси.

Желаните детайли се доставят в уговорения срок, разбира се, аналогично на доставчика на транспортни услуги. Повторните поръчки на вече произведени детайли и компоненти са още по-бързи. Това е така, защото файловете, чертежите и настройките, използвани при фрезоването с CNC, могат лесно да бъдат запазени и архивирани по желание на клиента.

Изчисляването и поръчването в онлайн магазина на Service Steelparts е изрично опростено. Клиентът качва CAD модел (STEP файл) и технически чертеж (PDF формат) на детайла, който трябва да бъде произведен, определя желания материал, броя на детайлите (от 1 до 10 000) и предпочитаната дата на доставка.

Техническият чертеж трябва да предоставя по-подробна информация за специфичните производствени допуски, материали, напасвания, резби и повърхности. Накратко, цялата информация, от която се нуждаете, за да можем безопасно и точно да произведем за вас сложни функционални компоненти с най-високи технически изисквания.

CNC фрезоване: Време за доставка, производствен процес и обслужване

Service Steelparts произвежда повечето от своите фрезовани части на собствени производствени линии. Като професионален дигитален производител в сектора на механичната обработка, Service Steelparts знае точно високите очаквания, които се поставят на един съвременен доставчик на услуги с CNC днес.

Редовният среден срок за доставка на поръчаните фрезовани детайли стандартно е 15-20 работни дни. Като експресна услуга тя може да бъде и по-бърза в рамките на 9-12 работни дни. При супер експресната услуга детайлите се доставят дори най-бързо в рамките на 72 часа.

Ако по причини, свързани с капацитета или поради редки специални заявки, се възлагат поръчки на външни производители, се използват само квалифицирани доставчици. Service Steelparts редовно подлага партньорите си на взискателна проверка на качеството.

Осигуряването на качеството включва и проверка на всяка поръчка поотделно за всички специфични за клиента производствени допуски и качествени характеристики преди изпращане. Service Steelparts винаги остава първата и единствена точка за контакт за клиента.

Клиентът получава своите фрезовани детайли с най-висока прецизност, скорост и качество от един източник. Това се отнася за всички производствени и сервизни етапи на струговането с CNC. Служителите на Service Steelparts с удоволствие разясняват запитвания или специални изисквания в кратък срок чрез електронна поща, чат или по телефона.

Как функционира

Поръчайте правилната част само в 3 стъпки!

call-icon

1. Запитване

Заявете оферта в рамките на няколко минути – избирайте измежду стотици процеси, материали и покрития.

task-icon

2. Поръчка

След, като получите оферта, изпратете вашата поръчка бързо и лесно.

3. Доставка

За да сме сигурни, че частите Ви ще пристигнат без повреди, опаковаме стоките Ви професионално.

Всички качвания са защитени и поверителни