Онлайн услуга за доставка на детайли от листов материал за персонализирани части

Получете качествени части от листов материал в рамките на дни.

 • Безопасни за боравене части с изчистени ръбове
 • Налична документация на FAI за валидиране на размерите и допустимите отклонения
 • Опции за покритие на детайлите

 • Козметични корекции за случаите в които естетиката е приоритет

Нашият процес на обработка  на поръчки

За разлика от традиционните производители, ние имаме безкраен капацитет и лесна за използване система за онлайн оферти, осигуряваща навременна доставка всеки път – независимо дали имате нужда от една част или 500 части. Също така имате достъп до нашия екип от високо квалифицирани инженери, за да оптимизирате дизайна на частите и удобните за потребителя онлайн ресурси. Намалете времето за производство и завършете вашият проект по-бързо с един онлайн доставчик. От прототипи и монтажни възли, до опции за довършителни работи.

Service Steelparts – възможности за доставка на огънати части от листов метал, които предлагаме:

Нашите партньори предлагат висококачествени услуги по огъване  включително:

 • Извиване на греди
 • Огъване на структурна стомана

От тези възможности могат да се възползват компании от много отрасли, включително:

 • Производители на структурна стомана
 • Изпълнители на обществени работи
 • Производители на оборудване
 • Корабостроителници
 • И много други

Service Steelparts съчетава голямата си мрежа от доставчици с новите възможности на цифровата ера, консултантски подход, основан на партньорството, и ефективна мрежа от договорни производители.

Защо да поръчвате от Service Steelparts?

 • Оферта, получена в рамките на 48 часа
 • Гъвкав и свободен капацитет по всяко време
 • Най-добро съотношение цена-качество при най-високи стандарти за качество

Предимства на използването на студено формована стомана

 • Голяма здравина

 • Повече възможности

 • По-голяма устойчивост

Service Steelparts се ангажира да предоставя на клиентите си продукти и услуги, които отговарят на очакванията и ги надхвърлят.

Нашият професионален търговски персонал ще помогне на клиентите във всяка стъпка избирането на правилните метали за техния проект.
Разнообразието, което предлагат нашите доставчици на материали са на едно телефонно обаждане разстояние .
Ние ще доставим вашите огънати части по начина, по който го искате, и когато го искате.

Всички качвания са защитени и поверителни

Прецизно оформяне чрез механична обработка

Изключителни услуги по огъване на метал за висококачествени прототипи по поръчка и производствени части. Постигнете най-добрите възможни резултати от огъването при ниски разходи и бързи срокове на изпълнение.

 • Точност на частта: При правилно проектиране и въвеждане на програмата машината с CNC контролира процеса на огъване, за да гарантира, че всяко огъване се извършва под точния ъгъл и на правилната дължина. Това увеличава точността и повторяемостта на процеса.

 • Максимална производителност: Процесът на огъване на ламарина може лесно да се синхронизира с автоматизирана настройка, за да може инструментът за огъване да завърши процеса в най-кратки срокове. Тази възможност осигурява максимална производителност.

 • Икономичност: Автоматизацията на процеса на огъване за постигане на максимална производителност осигурява рентабилност. Изискванията за труд също са ниски, което гарантира, че операцията е сравнително евтина.

 • Гладки покрития: Ефективният процес на огъване не включва заваряване, което гарантира, че по металните части по поръчка няма да останат следи. Услугите по огъване на ламарина с CNC са съвместими и с различни довършителни процеси, за да се осигурят по-добри естетически резултати.

Какво всъщност представлява огъването на листов метал?

Огъването на метал е процес, при който металът може да се деформира при прилагане на сила върху предмета, което го кара да се огъне под ъгъл и да образува очакваната форма, която често води до формата на буквата „V“ или „U“.

Пресовата спирачка е инструмент, който се използва за огъване на листов метал, като за целта се използват щанца и матрица. Въпреки че пресовото огъване може да изглежда лесно, може да бъде доста трудно да се запази точността по време на процеса. Съществуват няколко вида пресови спирачки, които осигуряват различни нива на прилаганата сила, като например механични, пневматични, хидравлични и CNC, за да назовем само няколко примера.

Механични
Поради конструкцията на тази пресова спирачка тя не е подходящ вариант за въздушно огъване. Двете основни предимства на механичната пресова спирачка са скоростта и точността, но други пресови спирачки са по-безопасни и по-лесни за използване, като например пресовите спирачки с ЦПУ.

Пневматична
Използва се компресор за подаване на въздушна енергия за огъване на металните листове. Този тип пресова спирачка често се използва, когато е необходимо по-малко налягане. Пневматичната пресова спирачка също така се използва най-добре за огъване на малки метални части.

Хидравлична
Хидравличните пресови спирачки често имат вградени в себе си най-новите технологии и се използват най-добре за прецизно огъване на метални листове, което ги прави популярен избор за огъване на листов материал.

Компютърно цифрово управлявани (CNC)
Salamander Fabrications разполага с 4 преси с цифрово програмно управление (ЦПУ), включително с легло с дължина 4,2 м и капацитет 180 тона. Тези машини дават много точен резултат и са в състояние да поставят на легло листови изделия с диаметър от само няколко милиметра до секции с дължина метър при някои от по-големите машини.

Какво още е възможно след огъването на материала?

Готовата огъната част по принцип е готова за незабавна употреба.

Нашите доставчици работят много прецизно и точно в своите процеси на огъване.

Ако има специални изисквания за състоянието на външната част или ако нормалните леки следи от обработката са нежелателни, това не е проблем.

Усъвършенстването, външният вид, защитата срещу износване и профилактиката срещу корозия на огънатите компоненти са също толкова част от нашата основна дейност, колкото и самото огъване на материала.

Постигаме перфектни повърхности чрез екологични и спестяващи ресурси етапи на повърхностна обработка.

Независимо дали става въпрос за пясъкоструене, бластиране със стъклени перли, анодиране, прахово боядисване, електролитно никелиране, поцинковане, електрополиране и много други – Service Steelparts има доставчици, които предлагат всички предимства на висококачествената технология за обработка на повърхности.

Това важи до последната работна стъпка.

Ефективното производство на сложни прецизни детайли се извършва от А до Я по желание на клиента.

Service Steelparts предлага широка гама от продукти от неръждаема стомана за всеки тип работа или спецификация:

Листове & плочи

Електроустойчивите свойства на въглеродната стомана я правят идеална за системи за сгъстен въздух. Тази устойчивост на корозия може да доведе до намаляване на разходите за енергия, по-добър въздушен поток и по-добро качество на въздуха.

Прътове & арматури

Дълъг цилиндричен метален прът, който има много промишлени и търговски приложения. Кръглият прът може да се използва за различни практики, но основно се използва за задачи, при които точните размери не са необходимост.

Тръби & профили

Плочата / ламарината се използва за създаване на конструкции като покрив на гараж, вентилация, стени или контейнери за съхранение.

Диамантена плоча

Неръждаемата диамантена плоча или неръждаемата плоча с протектор има изпъкнала диамантена шарка, която осигурява отлична устойчивост на плъзгане и приплъзване, когато е важна устойчивостта на корозия.

Примерни огънати части, които Service Steelparts е доставил на своите клиенти

Сложните огънати части са добре дошли! Можете да разчитате на нас за доставката на сложни детайли и получаването им на време

Доставка на компоненти, устойчиви на процеси

Доставка на компоненти, устойчиви на процеси

Като компетентен онлайн производител, Service Steelparts предлага почти напълно автоматизиран процес на поръчка за своите огънати части. Когато става въпрос за огъване, струговане и фрезоване с CNC – независимо дали става въпрос за аксиални и радиални отвори, цилиндрични форми, прорези, канали и плоскости – Service Steelparts е професионалният партньор в областта на технологиите за механична обработка.

Най-високата прецизност е въпрос на разбирателство за нас. Огънатите детайли трябва да могат да се сглобяват и използват прецизно и по стабилен за процеса начин, както и да се окажат здрави при дългосрочна употреба. Разбира се, по този начин се избягва по-късен застой в производствения процес и скъпоструваща преработка.

Съвременна логистика на снабдяването

Логистиката на снабдяването в Service Steelparts е модерна и съвременна. Клиентите днес предпочитат цифровата комуникация чрез интернет. Повечето от тях предпочитат контакт по електронна поща, чрез уебсайта или запитване по телефона.

След като клиентът е придобил представа и е получил всички необходими оферти, огънатите детайли се поръчват от Service Steelparts по електронна поща или чрез клиентския портал. Като пълноправен партньор ние разчитаме на икономични и цифрови процеси.

Желаните детайли се доставят в уговорения срок, разбира се, аналогично на доставчика на транспортни услуги. Повторните поръчки на вече произведени детайли и компоненти са още по-бързи. Това е така, защото файловете, чертежите и настройките, използвани при огъващите преси, могат лесно да бъдат запазени и архивирани по желание на клиента.

Изчисляването и поръчването в онлайн магазина на Service Steelparts е изрично опростено. Клиентът качва CAD модел (STEP файл) и технически чертеж (PDF формат) на детайла, който трябва да бъде произведен, определя желания материал, броя на детайлите (от 1 до 10 000) и предпочитаната дата на доставка.

Техническият чертеж трябва да предоставя по-подробна информация за специфичните производствени допуски, материали, напасвания, резби и повърхности. Накратко, цялата информация, от която се нуждаете, за да можем безопасно и точно да произведем за вас сложни функционални компоненти с най-високи технически изисквания.

Огъване на листов материал: Време за доставка, производствен процес и обслужване

В Service Steelparts работим с изпитани партньори и разполагаме с огромна мрежа от доставчици. Нашите партньори разполагат с най-съвременна техника, което осигурява постоянно свободен капацитет за нашите клиенти. Като професионален дигитален производител в сектора на механичната обработка, Service Steelparts знае точно високите очаквания, които се поставят на един съвременен доставчик на услуги с CNC днес.

Редовният среден срок за доставка на поръчаните огънати детайли стандартно е 15-20 работни дни. Като експресна услуга тя може да бъде и по-бърза в рамките на 9-12 работни дни. При супер експресната услуга детайлите се доставят дори най-бързо в рамките на 72 часа.

Ние сме онлайн платформа и работим само с външни доставчици за изпълнението на вашите поръчки. Използваме само квалифицирани доставчици, които могат да осигурят нужното качество. Service Steelparts редовно подлага партньорите си на взискателна проверка на качеството.

Осигуряването на качеството включва и проверка на всяка поръчка поотделно за всички специфични за клиента производствени допуски и качествени характеристики преди изпращане. Service Steelparts винаги остава първата и единствена точка за контакт за клиента.

Клиентът получава своите огънати детайли с най-висока прецизност, скорост и качество от един източник. Това се отнася за всички производствени и сервизни етапи на огъването. Служителите на Service Steelparts с удоволствие разясняват запитвания или специални изисквания в кратък срок чрез електронна поща, чат или по телефона.

Как функционира

Поръчайте правилната част само в 3 стъпки!

call-icon

1. Запитване

Заявете оферта в рамките на няколко минути – избирайте измежду стотици процеси, материали и покрития.

task-icon

2. Поръчка

След, като получите оферта, изпратете вашата поръчка бързо и лесно.

3. Доставка

За да сме сигурни, че частите Ви ще пристигнат без повреди, опаковаме стоките Ви професионално.

Всички качвания са защитени и поверителни