ГОРДА ИСТОРИЯ НА ПРОЕКТИ ИЗПЪЛНЕНИ НА ВРЕМЕ

Създадени преди повече от 15 години, ние доставяме на нашите клиенти качество и сигурност.

Ние доставяме на нашите клиенти инженерни решения за строителството, морските, производството на стоманени конструкции и безброй други индустрии. И това, което поемаме, се извършва с първокласното изпълнение всеки път. Как? Нашите механични изпитващи и инспектори стоят на най-високото ниво на QA, за да се погрижат за всичко, независимо от сложността на проекта.

Гордеем се, че продължаваме репутацията на доставчик от световна класа.
Нашата мрежа от високо квалифицирани доставчици ни помага да носим удовлетворение на нашите клиенти, като доставяме заварени части с най-високо качество.

Ако закъснявате с изпълнението на вашият проект, нашият екип е на ваше разположение. Нашите партньори разполагат с неограничен капацитет на производство, което ни помага да осигурим решения за нашите клиенти. Service Steelparts  ще премахне стреса от вашия бизнес, като гарантира, че всички ваши детайли ще бъдат при Вас точно на време!

Трудно бихте намерили много фирми за доставка, които са извършили повече работа по поръчка от Service Steelparts през последните петнадесет години.

Нашите доставчици са специализирани в заваряване и производство, което означава, че можем да поемаме проекти, които малко други онлайн доставчици били квалифицирани да Ви доставят. Много сме горди, че сме помогнали на нашите клиенти за реализирането на стотици уникални и интересни проекта.

Заваръчни процедури, технологии и фокус върху клиента:

Методи на заваряване, които използват доставчиците ни:

 • Ръчно дъгово заваряване (РЕД)
 • Заваряване в газова среда (МИГ/МАГ)
 • ВИГ заваряване
 • Точково заваряване

Нашите доставчици обикновено извършват заваряване с наслагване на:

 • Пръстеновидни канали

 • Червен месинг
 • Съединители на главата и т.н.

 • Области на вътрешно уплътнение в тялото на заваръчният шев върху плоча.

Разполагаме с мрежа от доставчици, които използват най-новите технологии за заваряване. С нея могат да заваряват много различни видове материали в много различни специализирани класове в помещенията си или при необходимост в помещенията на клиентите, съгласно стандартите ISO 15614 и ISO 9606 .

Видовете материали, с които работим са:

 • Мека стомана
 • Алуминий
 • Неръждаема стомана
 • Месинг
 • Титан
 • И много други

Широката мрежа от доставчици за заваряване на Service Steelparts Ви помага да завършите проектите си навреме, независимо дали става въпрос за единично или серийно производство.

Можете да разчитате на нас за доставка на всички части от вашият проект – нашите партньори предлагат всички услуги – от рязане и огъване
до заваряване и повърхностно покритие.

Всички качвания са защитени и поверителни

Защо да работите с нас?

Ние сме не само онлайн доставчик, който може да Ви предложи заварени детайли, но и доставчик, който може да Ви помогне с изпълнението на целия Ви проект. По този начин сме в състояние да помогнем във всички различни етапи на проекта, като предоставяме надеждна експертиза по време на целия процес за нашите клиенти и също така се грижим за административни задачи.

Екипът ни разполага с повече от 10 акаунт мениджъри с опит в производствената индустрия, като фокусът ни е да бъдем бизнес партньор, а не просто доставчик.

Service Steelparts има богат опит, доставяйки сигурност за широк спектър от инженерни индустрии, включително клиенти от сферата на индустриалната автоматизация, аерокосмическата индустрия, строителството и др.

Нашите партньори в областта на заваряването включват производители, които следват стандартите за качество ISO 3834. Можем да осигурим и сертификата EN 1090, необходим за производството на носещи стоманени конструкции, използвани в строителната индустрия.

Доставка на прецизно изработени метални части за разнообразни приложения

Примери за продукти, създадени в големи обеми от нашите партньори за заваряване и прецизно производство, включват устройства за продажба и оборудване на магазини за търговия на дребно, ОВК системи, електрически корпуси, метални шкафове и осветителни системи.

Като водещи в бранша за доставка на детайли от стомана, използващи партньори и техниките 5s, ние не само гарантираме най-доброто качество, но и предимства в производителността за нашите клиенти, включително по-бърз срок на изпълнение и ефективност на разходите.

Методите за заваряване на нашите партньори:

Заваряване с метален инертен газ

За изработка на мека стомана, която ще бъде видима върху готовата част или продукт, нашите доставчици разполагат с опитен екип от висококвалифицирани работници, използващи заваряване с инертен газ.

Прецизно точково заваряване

Нашите партньори могат да предложат точково заваряване, което се използва за материали, по-тънки от 3 мм и когато трябва да се заварят големи плоски невидими области от метал.

Заваряване с волфрамов електрод

Доставчиците ни са прецизни производители, които предлага и заваряване с волфрамов електрод, което често се използва за неръждаема стомана. Заваряването с волфрамов електрод също изисква специални умения.

Някои от проектите за изпълнението на които от Service Steelparts сме помогнали на нашите клиенти

Заваряването е толкова гъвкав производствен процес, че е трудно да се покажат всички изпълнени от нас поръчки, но ето само малка част от тях:

НАШАТА ФИЛОСОФИЯ: ЗАНАЯТЧИЙСТВО, СПЕЦИАЛИЗИРАНИ УМЕНИЯ И АКРЕДИТАЦИИ

НАШАТА ФИЛОСОФИЯ: ЗАНАЯТЧИЙСТВО, СПЕЦИАЛИЗИРАНИ УМЕНИЯ И АКРЕДИТАЦИИ

Вярваме, че производствените услуги са квалифициран занаят, който трябва да бъде подкрепен от водещи в бранша акредитации и квалификации.

Безопасността, ефективността и качеството са градивните елементи, които използваме, за да дадем на нашите клиенти резултатите, които са очаквали от Service Steelparts.

Заваръчните услуги могат да идват от различни източници и могат да предложат няколко различни вида потребителски нужди.

Това, което ни отличава от другите доставчици в Германия е, че цялата работа се контролира от нашите вътрешни международни инженери, които гарантират стриктно спазване на официално квалифицирани процедури за заваряване.

Съвременна логистика на снабдяването

Като онлайн производител с мрежа от над 2000 производствени партньори, Service Steelparts има достъп до практически неограничен капацитет за производство на всички видове нестандартни части, като по този начин обезпечава вашите вериги за доставки.

С помощта на алгоритми за машинно обучение ние намираме оптималния производител по отношение на качество, цена и срок на доставка за всеки ваш проект – от прототип до серийно производство.

Service Steelparts е единственият договорен партньор и лице за контакт през цялото времетраене на проекта и поема пълна отговорност за навременната доставка и качеството на частите.

Получаване на оферта за заваряване

Кратки срокове за изпълнение

Доставка от Service Steelparts

От рязането до покритието

Получаването на оферта за Вашия инженерен проект е лесно. Просто ни изпратете имейл с цялата необходима информация, включително чертежи, и нашите инженери ще Ви отговорят с оферта.

Как функционира

Поръчайте правилната част само в 3 стъпки!

call-icon

1. Запитване

Заявете оферта в рамките на няколко минути – избирайте измежду стотици процеси, материали и покрития.

task-icon

2. Поръчка

След, като получите оферта, изпратете вашата поръчка бързо и лесно.

3. Доставка

За да сме сигурни, че частите Ви ще пристигнат без повреди, опаковаме стоките Ви професионално.

Всички качвания са защитени и поверителни