Производствен процес

За прецизни компоненти с най-високо качество сте попаднали на правилното място.

Всички качвания са защитени и поверителни

Нашите производствени процеси

CNC Струговане

Доставяме детайли от почти всички видове материали, които могат да се обработват, с изключение на дърво и пластмаса. Доставяме прецизни компоненти по заявка с почти всички размери на детайлите в желаната дата на доставка от нашите клиенти. 

CNC Фрезоване

Производственият ни спектър включва сложна триизмерна контурна обработка с иновативни технологии за закрепване и инструментална екипировка на машини с до 7 оси. Не се притеснявайте да ни попитате, каквото Ви интересува. Просто се свържете с нас.

Заваряване

Специализирани сме основно в доставките на детайли със заваряване и заваръчни дейности, метални конструкции от профилна и черна листова стомана Почакайте! Забравихме да споменем детайлите от неръждаемата стомана за които сме най-добрите доставчици.

Части от листов материал

Прецизни детайли от листов материал, изработени от почти всички налични материали, както и цялостно производство на сглобки за заваряване на листов материал. Всичко от един източник.

Повърхностна обработка

Можете да получите незабавна оферта за мокро боядисване на частите си направо в платформата. Просто изберете цвета по RAL и степента на гланц, за да получите цена.

Лазерно рязане

Просто качете CAD файловете си в платформата, за да получите незабавна оферта и срок за изпълнение. След потвърждаването ние се грижим за доставката на вашите детайли.