CNC струговане в Service Steelparts с най-високите стандарти за качество

Независимо дали става въпрос за прототипи, отделни части, малки или големи серии – благодарение на най-съвременните машини и процеси в областта на струговането с CNC, Service Steelparts произвежда и доставя прецизни компоненти при поискване в желания срок на доставка.

Това се извършва при най-високи стандарти за качество и се използва по-специално в следните области на приложение: аерокосмическа индустрия, автомобилостроене, медицинска техника, строителство и машиностроене, енергетика и UV сензорна техника. Възможни са и други области на приложение. Независимо дали става въпрос за алуминий, стомана или пластмаса – за струговането с CNC почти няма ограничения. Service Steelparts обработва почти всички материали, които могат да се обработват, като метали. Изключена е само дървесина и пластмаси.

медицинска техника, строителство и машиностроене, енергетика и UV сензорна техника.

Възможни са и други области на приложение. Независимо дали става въпрос за алуминий, стомана или пластмаса – за струговането с CNC почти няма ограничения. Service Steelparts обработва почти всички материали, които могат да се обработват, като метали. Изключена е само дървесина и пластмаси.

Service Steelparts – лист с данни за стругованите части

Технически данни

 • Налични диаметри: Ø1 mm – Ø7,000 mm
 • Налични дължини: 0,5 mm – 20 000 mm
 • Допустими отклонения: +/- 0,01 мм
 • Грапавост на повърхността: 3,2 Ra µm
 • Размери на партидите: 1 – 10 000 броя
 • Най-добри файлови формати: STEP, PDF, DXF

Материали

 • Алуминий
 • Титан
 • Месинг
 • Червен месинг
 • Неръждаема стомана
 • Инструментална стомана
 • Стомана

Service Steelparts съчетава дългогодишен опит в областта на струговете чрез собственото си модерно производство със CNC с новите възможности на цифровата ера, консултантски подход, основан на партньорството, и ефективна мрежа от договорни производители.

Защо да поръчвате от Service Steelparts?

 • Оферта, получена в рамките на 48 часа
 • Гъвкав и свободен капацитет по всяко време
 • Най-добро съотношение цена-качество при най-високи стандарти за качество

Нашите услуги и предимства за CNC струговане

 • Оферта, получена в рамките на 48 часа
 • Гъвкав и свободен капацитет по всяко време
 • Най-добро съотношение цена-качество при най-високи стандарти за качество

Service Steelparts.
Най-лесният начин да поръчате струговани части.

Съчетаваме дългогодишен опит и собствено модерно производство със CNC с новите възможности на цифровата ера, партньорски консултантски подход и ефективна мрежа от договорни производители за вас.

Какво всъщност означава CNC струговане?

По време на струговане закрепеният детайл от обработваем материал (метал, пластмаса или дърво) се върти с висока скорост. След това струговият инструмент, прикрепен към плъзгача, се движи срещу заготовката, изработена от прътов материал, с движение на подаване.

Въртеливите движения на притиснатия материал и подаването на инструмента отнемат материал от детайла. Ето защо всички производствени процеси на механична обработка, като струговане, но също и фрезоване, се наричат процеси на рязане или субтрактивни процеси.

В съвременните обработващи центрове задвижваните инструменти съчетават различни техники за струговане и фрезоване. Например плоски гаечни ключове, резби или шестоъгълници могат да се произвеждат директно на една машина.

Какво още е възможно след CNC струговането?

Готовата стругована част по принцип е готова за незабавна употреба. Service Steelparts работи много прецизно и точно в процесите си на струговане. Ако има специални изисквания за състоянието на външната част или ако нормалните леки следи от обработка са нежелателни, това не е проблем.

Усъвършенстването, външният вид, защитата срещу износване и профилактиката срещу корозия на стругованите компоненти са също толкова важна част от нашата основна дейност, колкото и самото струговане със CNC. Постигаме перфектни повърхности чрез щадящи околната среда и спестяващи ресурси стъпки за обработка на повърхности.

Пясъкоструене, бластиране със стъклени перли, анодиране, прахово боядисване, електроникелово покритие, поцинковане, електрополиране и много други – Service Steelparts предлага всички предимства на висококачествената технология за обработка на повърхности. Това важи до последната работна стъпка. Ефективното производство на сложни прецизни части се извършва от А до Я по желание на клиента.

Етапи на работа при струговане с CNC накратко

Подготовка на полуфабрикати

Процесите на рязане, като например рязане с трион, лазерно рязане, рязане с пламък или рязане с водна струя, се използват за подготовка на стругования материал от материали като стомана, алуминий или пластмаса – полуготови продукти.

Настройка на CNC струг

За да се подготви металорежещата машина за производството на стругован детайл, необходимият полуфабрикат се закрепва с подходящи инструменти за струговане и фрезоване. Опитни и висококвалифицирани служители контролират процеса.

Програмиране на CNC струг

Програмата за механична обработка (NC програма) на машината с CNC управлява командите за производство на готовия детайл от полуфабриката. При съвременната инфраструктура на компютърно управляваните системи програмирането се извършва със софтуер CAM.

Произвеждане на стругована част

След подготовката, същинската CNC обработка се извършва на основни и допълнителни етапи. Измерването на готовия детайл завършва производствения процес.

Как функционира

Поръчайте правилната част само в 3 стъпки!

call-icon

1. Запитване

Заявете оферта в рамките на няколко минути – избирайте измежду стотици процеси, материали и покрития.

task-icon

2. Поръчка

След, като получите оферта, изпратете вашата поръчка бързо и лесно.

3. Доставка

За да сме сигурни, че частите Ви ще пристигнат без повреди, опаковаме стоките Ви професионално.

Примерни струговани части от Service Steelparts

Сложните струговани части са добре дошли! CNC струговането е не само наша професия. Това е и нашата страст.

img4_03

Като компетентен онлайн производител, Service Steelparts предлага почти напълно автоматизиран процес на поръчка за своите CNC струговани части.

Като компетентен онлайн производител, Service Steelparts предлага почти напълно автоматизиран процес на поръчка за своите CNC струговани части.

За CNC струговане и CNC фрезоване – независимо дали става дума за аксиални и радиални отвори, цилиндрични форми, прорези, канали и плоскости – Service Steelparts е професионалният партньор за технологии за обработка.

Най-високата прецизност е нещо естествено за нас.

Стругованите детайли трябва да могат да се сглобяват и използват прецизно и по стабилен за процеса начин, както и да се окажат здрави при дългосрочна употреба.

Това, разбира се, позволява да се избегне по-късен застой в производствения процес и скъпоструваща преработка.

Съвременна логистика на снабдяването

Логистиката на снабдяването в Service Steelprats е модерна и съвременна. Клиентите днес предпочитат цифровата комуникация чрез интернет. Повечето от тях предпочитат да се свържат по имейл чрез уебсайта или да направят запитване по телефона за своите запитвания за CNC струговане.

След като клиентът получи обща представа и всички необходими оферти, стругованите части се поръчват от Service Steelprats по имейл или през клиентския портал. Като пълноправен производствен партньор ние разчитаме на икономични и цифрови процеси.

Желаните части се доставят на договорената дата за доставка, разбира се, аналогично на доставчика на транспортни услуги. Повторните поръчки на вече произведени детайли и компоненти са още по-бързи. Това е така, защото файловете, чертежите и настройките, използвани при струговане с CNC, могат лесно да бъдат запазени и архивирани по желание на клиента.

Изчисляването и поръчването в онлайн магазина на Service Steelprats е изрично опростено. Клиентът качва CAD модел (STEP файл) и технически чертеж (PDF формат) на детайла, който трябва да бъде произведен, определя желания материал, броя на детайлите (от 1 до 10 000) и предпочитаната дата на доставка.

Техническият чертеж трябва да съдържа по-подробна информация за специфичните производствени допуски, материали, напасвания, резби и повърхности. Накратко, цялата информация, от която се нуждаете, за да можем да произвеждаме за вас сложни функционални компоненти с най-високи технически изисквания безопасно и точно.

CNC струговане: Време за доставка, производствен процес и обслужване

Service Steelparts произвежда повечето от своите струговани части на собствени производствени линии. Като професионален дигитален производител в сектора на механичната обработка, Service Steelparts знае какви са високите очаквания към съвременния доставчик на услуги с CNC.

Средният срок за доставка на поръчаните струговани части е 15-20 работни дни. Като експресна услуга тя може да бъде доставена и по-бързо – за 9-12 работни дни. Супер експресната услуга доставя детайлите най-бързо в рамките на 72 часа.

Ако по причини, свързани с капацитета, или поради редки специални искания, се възлагат поръчки на външни производители, се използват само квалифицирани доставчици. Service Steelparts редовно подлага партньорите си на взискателна проверка на качеството.

Осигуряването на качеството включва и проверка на всяка поръчка поотделно за всички специфични за клиента производствени допуски и качествени характеристики преди изпращане. Сервизът Steelparts винаги остава първата и единствена точка за контакт с клиента.

Клиентът получава своите струговани части с най-висока прецизност, скорост и качество от един източник. Това важи за всички производствени и сервизни етапи на CNC струговането. Служителите на Service Steelparts с удоволствие разясняват запитвания или специални изисквания в кратък срок по имейл, чат или по телефона.